Healthy Snack Challenge |
Untertitel: |
Modul: Forschungsprojekt Verfahrenstechnik |
DozentIn: |
Prof. Dr. Stefan Heinrich, Prof. Dr. Stefan Palzer, MBA |
Veranstaltungstyp: |
PBL -Projekt-/problembasierte Lehrveranstaltung |
Beschreibung: |
The challenge includes the development of a healthy snack and will be conducted in cooperation with company Nestlé. The aim is that students develop in small groups of five people a novel healthy snack. Details and requirements will be presented within the first meeting. Information on food product development will be provided and the students have the chance to use the Nestlé creative food lab in the Institute of Solids Process Engineering and Particle Technology. |
Ort: |
(O.0007): Do. 15:00 - 16:30 (14x), (will be announced later): Freitag, 03.02.2023 09:30 - 11:00 |
Semester: |
WiSe 22/23 |
Zeiten: |
Do. 15:00 - 16:30 (wöchentlich),
Termine am Freitag, 03.02.2023 09:30 - 11:00 Erster Termin: Donnerstag, 20.10.2022 15:00 - 16:30, Ort: (O.0007) |
Veranstaltungsnummer: |
lv1829_w22 |
Voraussetzungen: |
Master student of process engineering with the module "Forschungsprojekt Verfahrenstechnik" in the course scheme |
Leistungsnachweis: |
Final presentation about the developed snack and the way of development |
Bereichseinordnung: |
Technische Universität Hamburg (TUHH) |
ECTS-Kreditpunkte: |
6 |
Weitere Informationen aus Stud.IP zu dieser Veranstaltung |
Heimatinstitut: Institut für Feststoffverfahrenstechnik und Partikeltechnologie (V-3) In Stud.IP angemeldete Teilnehmer: 18 Anzahl der Dokumente im Stud.IP-Downloadbereich: 2 |